KazaloKazalo  CalendarCalendar  GalleryGallery  Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Share | .
 

 Bar na plaži

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : 1, 2  Next

khloe rocher


Število prispevkov : 236
Join date : 01/04/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Bar na plaži   Ned Maj 12, 2013 4:42 am

Bar na plaži
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 3:38 am


jakea je prešinila misle da bi odšel v neki bar, in kateri bar bi lahko sploh še bil boljši kto na bar na plaži? zato s eje odločil da bo šel tja.
ko je prišel do bara je videl da je prvi, kar mu ni bilo najbolj všeč. naročil si je whiskey in čakal da se mu kdo priduži.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 3:47 am

Sorrow je stopila v bar,ki se je nahajal ne daleč od plaže. Bilo je zelo tiho saj ni opazila nobenega gosta razen prikupnega natakarja ,ki je sedel ob šanku. "hm..that's strange" je pokomentirala. A kmalu je zagledala nekoga,ki ga sploh ni pričakovala. Pritihotapila se je za njim in položila roke na njegove oči. "guess who.." je rekla v navihanem tonu in se zasmehljala po dolgem času.Bila je vesela,da ga je končno še enkrat videla.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 3:52 am


slišal je korake in naekrat ni več videl nič in zaslišal za seboj zelo znan glas. ''sorrow?'' je rekel z velikim presenečnjem. prijel jo je za roke in jih umaknil iz njegovih oči in se obrnil. ''oh my god, I cant believe it. it's you. '' ji je rekel in ji dal prijateljski objem.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 5:00 am


Zasmejala se je ponovno,njen glas je bil slišan precej srečnejši ko je videla da jo je prepoznal.
"who else than me" je rekla v nežnem tonu nato je dodala. "..it's been such a long time,i missed ya."Oddahnila si je in mu vrnila prijateljski objem,nato ga je naravnost vprašala z zanimanjem. "how come you came here? you always said the same thing.." nenadoma ga je začela oponašat kaj je zmeraj govoril. ~ i'll always stay where pretty girls are and small towns.~ "and if you ask me.. this is a 'big' town."zasmejala se je ko ga je pogledala.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 5:36 am


» i missed you to « ji je rekel in se nasmehnil. » i really dont know why i come here,i think i cant always be in same town « ko ga je začela opnašat se je zasmejal » well maybe is not a small town, but here are pretty girls. i mean you are here. « in se nasmehnil. » and you are always said that you will be in big town with a pretty boys. i guess you are in right town «
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 6:18 am


"..i know you did" je odgovorila in se nasmehnila. "well that's true.. but you said you'll never leave the town where.. you know.." zavzdihne počasi. "where your parents died.." na hitro ga je pogledala otožno. "..well i was always a good actress after all" še sama se je zasmejala ko je opazila,da se je še on zasmejal na njeno reakcijo. "ah." ga rahlo poči po glavi in se nasmeji. "still cocky much?" "you haven't change a bit.."
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 7:51 am


»you know everything huh? « jo je vprašal v hecu in se nasmehnil. » i know that i said that, but i can't live there anymore. « je rekel malo bolj mirno in pogledal okoli. » well i have to ask ; how you came here? « jo je vprašal in jo pogledal. » hey, i'm not cocky. « jake se je nasmehnil in na koncu še potiho dodal .» maybe just a little « »i dont know if its that compliment or.. but anyway thanks? «

Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 8:46 am


"i know everything that your heart desires." mu je odgovorila in se toplo nasmehnila.
"i know that you can't.. i had to move elsewhere also..i couldn't stand the memories.." po teh besedah je ujela sapo in zavzdihnila ko so se začeli spomini njenih staršev.
Ko ga je vprašala zakaj je tukaj je ostala tiho,ni vedela kako obrazložiti,da še zmeraj pogreša svoje mrtve starše in brata. ".. i just miss them you know, i had to leave and move here.I thought that this was a perfect place to forget about them.. but i can't" glavo je počasi povesila dol. Čez nekaj časa se je zavedala da je dovolj slabih trenutkov in ni hotela spraviti jakea v slabo voljo zato se je še enkrat rahlo nasmehnila. "..you are cocky. you always were."
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Tor Maj 21, 2013 11:36 pm»or you just know me too much well « ji je rekel in nareidl požirek. ko m uje to govrila jo je poslšal in ji 'zaščitniško' rekel. » one day you will see them again, i'm sure. « in ji namenil malo bolj žalostni pogled. » and now enjoy your life. « ji je še rekel in se ji toplo nasmehnil. .» i cant agree with you. «
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Sre Maj 22, 2013 12:14 am


"of course i do know you.. you are like a brother to me,dummy." je rekla ter se mu nasmehnila pred tem pa ga pogledala. Njene svetlo modre oči so se zalesketala in ob enakem času še zarosile ko je pomislila na njih ob njegovih besedah. "..you are right." je počasi rekla in ga pogledala. "..thank you and i know you'll see them too one day." Vedela je,da mora pozabiti na vse to, in zdaj je bil pravi čas za to. Saj je bil njen tako rečen 'brat' poleg nje in edina stvar ki ni želela,je da bi ga spravila v slabo voljo. Zato se je kar naenkrat toplo nasmehnila. "..let's stop talking about this now. I tihnk you have alot of stories to share with me right?"
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Sre Maj 22, 2013 4:37 am»like brother? i was always think that i was like sister to you.« je rekel in naredil fake žalostni pogled. »no problem. and i hope that someday i will see them. « je rekel in iz žepa potegnil telefon, ampak ga je takoj zatem pospravil nazaj. yes i have, but they are not so intersting, as yours. «
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Sre Maj 22, 2013 5:16 am


nasmehljala se je ko je rekel besedo v sarkazmu. "..i was right.. you didn't changed at all and yep sure my big bro." je na hitro rekla in ga še enkrat prijateljsko trdno objela. "don't worry you will.. you can count on that." odgovorila je z odločnimi besedami. Za tem se je počasi odmaknila in se nasmihala. "ah my stories? naah,actually my stories are mostly lame cause i live in my own world. And anyway you've got a girlfriend yet?" ga je vprašala in na hitro podrgnila komolec ob njegovo roko,hotela je vedeti ali je že našel dekle in se več ne igra z dekleti kot se je nazadnje kjer sta se videla. Gledala ga je z zanimanjem v očeh.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Sre Maj 22, 2013 5:23 amtudi on se je namshenil, ko je videl da jo je spravil v malce boljšo voljo »and you are still my little sis'. « jo je vprašal in jo pogledal. ko mu je rekla da lahk oračuna na to se ji je prijazno namshenil. » thanks. « ji je rekel in pgoledal okoli. » if i have girlfrind? you know me, that i'm not ready for real relatinship.« in jo pogledal. » but i like one.« in se nasmehnil. [b]» and you.? « in jo enako drgnil v komolec kot je ona njega
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Sre Maj 22, 2013 5:57 am


"i am your little sis." je odločno rekla takoj za njim in se nasmehnila. "and no problem.. no matter what you will choose i'll always stand beside you no matter what." je nato odgovorila in ga pogledala. "you never have been on a date eh?" je izivalno vprašala in se začela smejati.
Ko jo je vprašal kako je ljubezen pri njej je utihnila za kratek čas in pogledala v tla. "..well the fact that im always a second choice or a backup plan is true.."
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 12:00 am


nasmehnil se je. » and i will stand by you no matter what. « in jo pogledal. » no, i never been on a date. « je odgovrila v hecu in jo sarkastično pogledal. » ohh.« ji je rekel, in jo prijateljsko 'portepljal' po rami. » you gonna find the right guy. i'm sure. « je še dodal in se nasmhenil.

Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 1:20 am


Poslušala ga je in se med tem nasmehnila takrat,ko je rekel da ji bo vedno stal ob strani. "..thank you" je odgovorila in njeno glavo nežno/prijateljsko naslonila na njegovo ramo. "i always wanted a big brother." je dejala in se nasmihala. Ko je rekel zadnjo stvar je odmaknila glavo od njegove rame in ga pogledala "y-you really think so?" je vprašala.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 1:40 am


nasmehnil se ji je, saj je vedel da ji bo neglede na kaj stal vedno ob strani. ''no problem.'' ji je odvrnil. objel jo je in ji rekel ''and you have one now. '' ter se ji nasmehnil. pogledal jo je ''yes, i really think soo ''

Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 1:52 am


Ko ga je slišala reči,da je njen starejši brat se je na široko nasmehnila in mu vrnila trden objem. "..thank you again." je odgovorila in ga pogledala. "at least you understand me,most of other people don't" je dejala in skomignila narahlo z njenimi rameni. Kar naenkrat ji je nekaj prešinilo misel in je na hitro rekla. "..you need a girlfriend you know.. my best friend is amazing.. maybe she could make you even more happier than you are now."
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 1:56 am


lepo jo je bilo videti nasmejeno zato se je tudi on nasmehnil ''no problem, again.'' . '' most people are dumb, that's why they don't understand you. '' ter se ji nasmehnil. ko mu je rekla da potrebuje punco se je zasmejal ''well, i dont know.. but you can tell me her name. ''

Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 2:02 am


Toplo se je nasmehnila,ko je omenil da je pol ljudi butastih ker je ne razumejo. "..no jaz pa mislim prav obratno. da sem jaz butasta in oni vsi imajo vsa svoja življenja kot prfektn film." zmigala je z glavo dol in gor in se rahlo nasmehnila ponovno. "in glede moje prijateljice.. ime ji je khloe,stavim da jo že poznaš." je rekla in ga pogledala ter nadaljevala 'govor' "pravzaprav je ona meni rekla da že tebe pozna torej logično bi bilo če bi jo tudi tudi poznal kajne?"
oči je malce stisnila skupaj in ga -fake-resno pogledala. "saj jo poznaš ali? če ne te se mi je prvič v življenju zlagala."
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 2:06 am


''nee.. ravno obratno je'' je rekel in se malo nasmehnil.. '' most people are dumb, that's why they don't understand you. '' ko mu je povedala da ji je ime khole je pogoltnil slino. ''khole rocher? ne ni se ti zlagala, poznam jo..'' je rekel in naročil še eno pijačo.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 2:13 am


nasmehnila se je in roke dala visoko nad glavo in zamigala z njimi malo. "alright you won, i give up" nasmehljala se je in glavo še enkrat premaknila gor in dol. "mhm that's her." Sorrow je pogledala ko je naročil še eno pijačo. "and watch out,that you wont get drunk again like the last time." je rekla v hecu in potem kot navadno ga je začela 'zasliševati' : "and? what do you think about her?" Veter je malce zapihal pa tudi če je bar bil pod velikim dežnikom in majhno strehico,prišla je ena skupina fantov,ki se je usedla na desni strani šanka ko pa sva midva bila na levi strani.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 2:21 am


''yey, i won. again '' je rekel malce samovšečno, 'sorrow.. i'm not you. '' er pgoledal proti fantom na desni strani šanka. ''she's cute.. maybe more than cute'''
je rekel in skimignil z rameni.
Nazaj na vrh Go down
GostGost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   Čet Maj 23, 2013 2:25 am


"oh common.. i was only kidding." je rekla in ga pogledala potem pa opazila neznane fante,ki so sedeli na drugi strani šanka ter hitro je obrnila glavo nazaj proti jake-u. "so that means you like her?" je vprašala veselo in potem pogledala natakarja kateri je prinesel pijačo jakeu katero je naročil.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bar na plaži   

Nazaj na vrh Go down
 

Bar na plaži

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: Plaža :: -obala;-